OBSIDIAANIN OPETUKSET

Alle olevalla videolla tuon esiin Obsidiaani -kiven lahjan omalle kehityksellemme. Jo aikojen alussa Obsidiaania on pidetty peilinä, joka heijastaa meille oman heijastuksemme takaisin ja tämän vuoksi Obsidiaania voidaan pitää suurena lahjana, joka näyttää meille kaikki tiedostamattomat olemuksemme osat. Mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

HALUATKO TUTUSTUA LISÄÄ ITSEESI JA OMIIN MAHDOLLISUUKSIISI?

Tarjolla on lukemattomia eri väyliä oppia lisää itsestäsi ja saada oivalluksia omasta itsestäsi sekä tavastasi toimia omassa elämässäsi. Minä tarjoa näitä väyliä erilaisten verkkokoulutusten, kirjojen, hoitojen sekä retriittien myötä. Tästä alta olevasta linkistä pääset tutustumaan tarjontaan paremmin 🙂

VERKKOKAUPPA 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan Sydämen Saaga koulutuksiin! 

Sydänhalauksin, Reija