VUODEN 2020 YLEISNÄKYMÄT

Millainen huikea vuosi meillä onkaan edessä ja millaisia mahdollisuuksia meille avataankaan eteemme. Alla olevasta videosta pääset kuulemaan hieman tarkemmin tulevan vuoden näkymistä ja siitä millaiseen matkaan olemme lähdössä tämän uuden vuoden myötä. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

OMAAN ITSEESI TUTUSTUMINEN

Oletko koskaan miettinyt mitä oman intuition kuuntelu todella merkitsee ja miten selkeää oma sisäinen ohjauksesi voisi olla, jos vain ymmärtäisit miten pääsisit yhdistymään tuohon omaan sydämesi ohjaukseen vahvemmin? Olen rakentanut Sydämen Saaga koulutukset juuri tämä ajatus mielessä, koska olen ylläpitänyt tuota samaista kysymystä mielessäni itsekin aikoinani. Minä tiedän miten ovet aistimaailmaan avataan ja osaan ohjata sinut tämän uudenlaisen aistimaailman äärelle hyvin turvallisesti sekä lempeästi. Tästä alla olevasta linkistä pääset lukemaan enemmän Sydämen Saaga verkkokoulutuksistani ja mahdollisuuksistasi oppia uusia asioita itsestäsi.

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKOULUTUKSET