TWINFLAME – Elämän johdateltavissa 

Tällä videolla tuon esiin omia kokemuksiani kaksoisliekeistä ja kerron niistä johdatuksista, joita olen kokenut itse omassa elämässäni. Mukavia katseluhetkiä videon pariin.

ELÄMÄLLE AVAUTUMINEN

Jos haluaisit avata sydämesi avoimemmaksi elämälle ja haluaisit kokea selkeämmin kaikki ne johdatukset, joita elämä sinulle tarjoaa, niin suosittelisin tutustumaan Sydämen Saaga koulutuksiini, jotka avaavat tietoisuuttasi aivan uusille tasoille. Sydämen Saaga – verkkokoulutukset avaavat sinulle portin uudenlaiseen kommunikaatio -yhteyteen omien energioidesi kautta. Olen koostanut koulutukset omien kokemusteni pohjalta ja näin ollen haluan tarjota sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan jotain sellaista, mitä itsekin olen kokenut. Jos innostuit ajatuksesta niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan koulutuksiin. 

SYDÄMEN SAAGA -KOULUTUKSET