HELMIKUUN KIVIENNUSTE – Sisäinen tasapaino

Helmikuu jatkaa tämän alkuvuoden aloittamaa sisäisen työskentelyn teemaa. Kuukauden energeettinen lataus liittyy sisäisen tasapainomme testaamiseen sekä siihen, miten hyvin tunnemme itsemme. Tässä kuussa eteemme tuodut tilanteet sekä ihmiset nostavat esiin tiedostamattomia tunnekokemuksia, jotka olemme ehkä päässeet aikoja sitten jo unohtamaan.  Alla olevasta kuukausiennusteesta pääset kuulemaan teemasta hieman lisää. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!  

TULEVA YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävänpäivänä kannattaa pitää silmällä Youtube -kanavaani, koska tulen pitämään pienen Ystävänpäivä -kirja-arvonnan viime lokakuussa julkaistusta Perintö- kirjastani. Tämä uusi lyhytromaanini sopii täydellisesti arvonnan kohteeksi tarinan romanttisen latauksen vuoksi. Saavatko kirjan päähenkilöt lopulta toisensa ja miten tarina tulee jatkumaan romaanin myöhemmin julkaistavassa jatko-osassa? Jos et ole vielä tilannut Youtube -kanavaani itsellesi niin voit tehdä sen tämän alla olevan linkin kautta.

Reija Lammi – Youtube kanava

Uuden Perintö-kirjan lukunäytteen, voit sen sijaan lukea tämän linkin kautta:

PERINTÖ – Lukunäyte

Tai halutessasi voit tilata kirjan itsellesi alla olevasta linkistä. Kirja löytyy nyt myös E-kirjana:

Bod.fi – Perintö

Jos haluaisit mieluummin lukea kirjan lainattuna, niin pyydä omaa kirjastoasi hankkimaan tämä kirja kirjastoosi ja näin mahdollistat tarinan myös muille kirjastosi lukijoille.

Sydänhalauksin,

Reija Lammi
www.reijalammi.com