Mount Shasta antaa jokaiselle matkaajalle omanlaisensa kokemuksen ja jokainen matkakerta on täysin oma kokemuksensa. Tänä vuonna 2018 pääsimme vihdoin tutustumaan Shastinan puoleen Mount Shastan vuorta ja tuntui kuin  olisimme siirtyneet ajassa täysin toisenlaiselle tietoisuustasolle. Matkojemme tarkoitus on antaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuus omaan kokemukseen. Tarkoituksemme ei ole antaa osallistujille valmiita vastauksia tai ideologioita, jotka omasta mielestämme ovat oikeita, vaan haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää vastaukset omasta sydämestään erilaisilla voimapaikoilla vieraillessamme. Tästä alla olevasta videosta pääset kuuntelemaan kesän 2018 tunnelmia Mount Shasta vuorelta. 

Jos mielenkiintosi heräsi ja haluaisit lähteä mukaamme kokemaan Mount Shastan huikeat energiat, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan. Mount Shasta antaa sinulle mahdollisuuden kokea oman aidon itsesi, juuri sellaisena kuin oletkin. 

Mount Shastan matkoistamme pääset lukemaan lisää TÄÄLTÄ