Burney Falls on yksi vakiokohteistamme, jossa vierailemme aina Mount Shastan matkojemme aikana. Tämä erityinen paikka ylläpitää hyvin monitasoista tietoisuutta ja tämän vuoksi tämän kohteen äärellä on helppo avautua vastaanottamaan viisauksia omalta sydämeltäsi ja lukuisilta omilta oppailtasi. Näiden putousten äärellä voit myös tuntea miten syvä sisäinen rauha ja luottamus asettuu omaan olemukseesi asumaan. Kokemuksia putouksen äärellä on vaikea kuvailla sanoin, tämä on jotain sellaista mitä sinun tulee kokea itse. Alla olevassa videossa näet pienen esittelyn tästä upeasta putouksesta. 

Oletpa sitten juuri alkamassa omaa tietoista polkuasi tai oletpa kulkenut omalla tietoisemmalla polullasi jo pidemmänkin aikaa, tarjoaa Mount Shasta sinulle uusia tietoisuuttasi avaavia kokemuksia. Mount Shastalla on kyky koskettaa jokaisesta matkaajaa syvälle sydämeen ja jättää sinne kasvamaan uuden alun siemenen. Tulet huomaamaan vuosien myötä miten juuri matkasi Mount Shastalle antoi sinulle suuren sysäyksen oman elämäsi eteenpäin menolle. 

Pääset lukemaan lisää matkoistamme TÄÄLTÄ 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetulut mukaan!

Sydänhalauksin, Reija ja Sirpa