Vuoden 2018 matkalla pääsimme tutustumaan uuteen kohteeseen Mount Shastan matkallamme. Uutena kohteena tänä vuonna oli Obsidiaanivuori, jossa emme olleet aikaisemmin käyneet. Pyrimme joka vuosi etsimään uusia kohteita matkoillemme, jotta pääsisimme tarjoamaan matkalaisille aina jotain uutta koettavaa. Tämä tekee jokaisesta matkasta hyvin unikkin, koska emme aina matkaa samoihin paikkoihin jokaisen matkamme aikana. Sen vuoksi Mount Shhasta ei ole kohde, joka olisi vain yhden käyntikerran kohde, vaan olemme huomanneet nyt vuosien myötä, että Shasta opettaa useampaan kertaan Shastalle matkanneille aina jotain uutta opittavaa. Tässä videolla kerron hieman obsidiaanista ja samalla pääset tutustumaan tuohon obsidiaanivuoreen, jonne matkasimme. 

Jos innostuit ajatuksesta ja haluaisit matkata kanssamme Mount Shastalle, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan. 

Pääset lukemaan lisää matkoistamme TÄÄLTÄ